Národná výstava poľovných plemien v Rzeszowe, Poľsko

4.máj 2014 - Národná výstava poľovných plemien, Rzseszow, Poľsko

rozhodca John Thirlwell - Anglicko

Bebé Biscuit Lab´s Valley v medzitriede , 1.miesto CWC, najlepšia fena, BOS

Country Cottage Lab´s Valley v triede šteniat, 2.miesto

Brother Willi Lab´s Valley v medzitriede, 3. miesto

Bebé sa získaním titulu stala čakateľkou šampóna krásy Poľska. Veľmi sa teším z krásnych posudkov, ktoré sme dostali od jedného z najskúsenejších rozhodcov na poľovné plemená v Anglicku.

Naše baby sa predviedli v konkurecii poľských labradorov naozaj pekne a spolu so psíkom Luckym si vybojovali všetci umiestenia vo svojich triedach. Aj keď výstavy nie sú mojou prioritou v chove, tento rok som si zámerne vybrala pár výstav, na ktorých rozhodujú naozaj odborníci, a často chovatelia nášho plemena. A ich názor na moje odchovy ma naozaj zaujíma. O to je väčšia moja radosť, keď sa nám podarí umiestniť na popredných miestach. Bolo pre mňa potešenie pozerať ako  p. rozhodca jemne a citlivo pristupoval ku každému posudzovanému psíkovi. Krásna výstava, v krásnom prostredí, krásne počasie a ešte krásne výsledky. Čo viac si človek môže prijať ? Snáď len to, že by som aj na Slovensku uvítala tak pekne pripravené výstavy s kvalitnými rozhodcami - ktorí naozaj poznajú plemeno .........a my by sme nemuseli toľké kilometre za kvalitou posudzovateľov cestovať do zahraničia.

 

 

Slovenská verzia   English version

Všetky uvedené fotografie a texty podliehajú autorským právam. Ich ďalšie šírenie, kopírovanie alebo iné použitie je možné len s písomným súhlasom autora, teda našej chovnej stanice!


© 2010 - 2013, creative solution