Marley a ja

Nádherný film od Johna Grogana natočený podľa rovnomennej knižky. Kniha ma uchvátila od prvých stránok. Hoci je to úsmevný príbeh o neposlušnom labradorovi Marley, medzi riadkami je úžasné posolstvo tejto knihy. Úryvok z knižky : " Psovi sú nanič parádne autá, veľké domy či značkové šaty. Symboly postavenia preňho nič neznamenajú. Pes neposudzuje iných podľa farby pleti či triednej príslušnosti, ale podľa toho akí sú vnútri.Psovi je jedno, či ste bohatí alebo chudobní, vzdelaní alebo nevzdelaní, múdri alebo hlúpi. Dajte mu svoje srdce a no vám dá svoje."

Milujte svojich psov, takých akí sú, nepokúšajte sa ich meniť. Doprajte im svoju spoločnosť, psích kamarátov, snažte sa vy porozumieť ich psej reči. Zistíte aký je ich svet jednoduchý  a krásny . Oni sa Vám odvďačia svojou vernosťou a nekonečnou oddanosťou, ktorú ja vidím každý deň v očiach mojich psov.

Slovenská verzia   English version

Všetky uvedené fotografie a texty podliehajú autorským právam. Ich ďalšie šírenie, kopírovanie alebo iné použitie je možné len s písomným súhlasom autora, teda našej chovnej stanice!


© 2010 - 2013, creative solution