Klubová výstava SRK Kamenný mlyn

Ďakujem organizátorom klubovej výstavy v Kamennom mlyne, ktorá tento rok prilákala krásny počet vystavovateľov nielen zo Slovenska ale aj zo zahraničia.

Klobúk dolu pred pánom rozhodcom Jan Erik Ek zo Švédska, ktorý podal heroický výkon, keď posudzoval vyše 100 labradorov bez prestávky, v strašnom teple cca 33C.

Ja som tento rok vystavovala len nášho mladého Muffina , ktorý sa v strednej triede medzi kvalitnými psíkmi umiestnil na peknom 4.mieste. Nielen pre neho ale aj pre mňa to bol nadvýkon, čakať a ešte aj vystavovať v tak horúcom počasí, bolo fakt náročné. Chvíle za kruhom sme si spríjemnili úžasnou spoločnosťou mojich priateľov a nálada bola ozaj fantastická. Výstavu na Kamennom mlyne mám práve pre jej atmosféru veľmi rada a preto keď môžem, stále ju rada s mojimi hafanmi navštívim. Tak hádam dovidenia aj na budúci rok 

 

Slovenská verzia   English version

Všetky uvedené fotografie a texty podliehajú autorským právam. Ich ďalšie šírenie, kopírovanie alebo iné použitie je možné len s písomným súhlasom autora, teda našej chovnej stanice!


© 2010 - 2013, creative solution