Potešilo keď prišiel....

Veľmi príjemný pocit mnou prešiel, keď som dostala tento diplom :-). Som veľmi vďačná a  moc si vážim toto ocenenie.

Snáď iba chovatelia pochopia koľko námahy, energie, prebdených nocí pri šteniatkách, sĺz sklamania, šťastia, radosti sa skrýva za tou našou chovateľskou prácou. Vždy som sa snažila a aj budem robiť toto krásne hobby so srdcom, radosťou  a len s tým najlepším vedomím a svedomím . Tak aby som v prvom rade  Vás, majiteľov mojich šteniatok urobila šťastných a obohatila Vašu rodinku o nové zážitky a rodosti . Jedným z Vás je aj teraz už moja priateľka Bronwyn, ktorá ma pred viac ako 3 rokmi oslovila a na svoje šteniatko čakala vyše roka kým sa narodí, nakoľko u nás máme vrhy naozaj len sporadicky. O to väčšia je moja radosť, že šteniatko splnilo všetky jej očakávania a žije si spokojný, aktívny a šťastný život v ich rodinke aj keď strašne ďaleko od nás v Juhoafrickej republike.

Obrovská vďaka patrí Bronwyn Westerdale majiteľke fenky Evallina Lab´s Valley, ktorá po dvoch rokoch v ďalekej Afrike vybehala s Erin titul Juoafrický show šampión. O to viac ma teší to, že Bronwyn nie je len krásna a zdravá ale aj šikovná, čo dokazujú aj jej krásne úspechy v pracovných súťažiach. V roku 2016 sa stala držiteľkou ocenenia Gundog v provicii Porth Elizabeth. 

Slovenská verzia   English version

Všetky uvedené fotografie a texty podliehajú autorským právam. Ich ďalšie šírenie, kopírovanie alebo iné použitie je možné len s písomným súhlasom autora, teda našej chovnej stanice!


© 2010 - 2013, creative solution