Špeciálna výstava maďarského retríver klubu v TATE

Do maďarskej Taty chodievam vystavovať veľmi rada, výstava je vždy v krásnom prostredí v prírodnom geologickom múzeu. Usporiadatelia - Maďarský labrador retriever klub vždy pozýva zaujímavých rozhodcov, vačšinou chovateľov nášho plemena, s dlhoročnými skúsenosťami. Počet prihlásených psíkov zodpovedá záujmu chovateľov vystaviť pod naozaj zaujímavými rozhodcami. Tento rok tomu nebolo inak, počet prihlásených labradorov bol 83, Rozhodkyňou bola pani Dale Elliott  anglická dlhoročná chovateľka z chovnej stanice Lyndham .

O to viac ma výsledok našich psíkov potešil, keď Muffin získal v triede junior krásne prvé miesto a napokon aj Best Junior výstavy. Jeho mama  Poppy - Country Cottage Lab´s Valley bola prihlásená v pracovnej triede a taktiež získala prvé miesto a titul CAC. Bol to posledný CAC, ktrorý jej chýbal k splneniu podmienok pre udelenie titulu Maďarský šampión krásy. Takže po dnešnej výstave máme doma nového Maďarského šampióna krásy. 

 

Slovenská verzia   English version

Všetky uvedené fotografie a texty podliehajú autorským právam. Ich ďalšie šírenie, kopírovanie alebo iné použitie je možné len s písomným súhlasom autora, teda našej chovnej stanice!


© 2010 - 2013, creative solution