Vystavovali sme na prestížnej Crufts výstave v Birminghame !

Naša fenka Country Cottage Lab´s Valley - Poppy  minulý rok získala krásnym 3. miestom vo svojej triede na výstave Championship na  anglickej pôde :-) svoju doživotnú kvalifikáciu na výstavu Crufts v anglickom Birminghame. Získala tak stud book number anglického Kennel  Clubu.

Poppy tiež počas svojho pobyt v Anglicku získala CC - Challlange Cerfificate - čakateľstvo na Anglického šapmpióna krásy, čo sa zatiaľ nepodarilo žiadnej sučke labradora na Slovensku.

Tohoročnú Crufts výstavu sme si užili so všetkým čo k tomu patrí, hoci sa Poppy v silnej konkurencii prevažne žltých sučiek neumiestnila /33feniek/, zvládla svoju prezentáciu na výbornú. Dlhé čakanie, kým sme prišli na rad, sme si spríjemnili stretnutiami s priateľmi, chovateľmi, spoznali sme nových priateľov, a tak ako vždy hovorím, nie je nič nad osobné priateľské veselé stretnutia, zoči voči :-) Virtuálny svet ponúka široké možnosti komunikácie, ale ak Vás niekto srdečne objíme a osobne Vás vyhľadá, len aby  Vás osobne spoznal, pochválil Vášu snahu rozvíjať naše nádherné plemeno, a pritom býva tisíce kilometrov  od Vás....verte mi, nie je krajší pocit. Vždy budem vďačná za to, že som spoznala úžasné chovateľky,  teraz už priateľky, na ktoré sa môžem vždy spoľahnúť, prípadne požiadať o radu, názor .  A táto Crufts výstava je príjemná príležitosť, stretnúť všetkých pokope :-) . Takže tento rok som odchádzala  s príjemným pocitom, hrdá na moju Poppy :-), nabalená znovu novými knihami, lebo vždy sa máme čo o chove a plemene učiť....  

Slovenská verzia   English version

Všetky uvedené fotografie a texty podliehajú autorským právam. Ich ďalšie šírenie, kopírovanie alebo iné použitie je možné len s písomným súhlasom autora, teda našej chovnej stanice!


© 2010 - 2013, creative solution