Stretnutie súrodencov Berry a Belford

Toto stretnutie sme plánovali dlho, no až teraz sa nám ho podarilo uskutočniť v Tatranskej Lomnici. A stálo to za to. Keďže z vrhu ostali len títo dvaja súrodenci, o to viac bolo cítiť všade okolo nás emócie. Belfi sa s Berry zvítali úžasne, akoby vedeli, že sú súrodenci. Vyšantili sa spolu, Belfi nám poukazoval okolie, kde je on doma a ja s Berry sme ho ochotne nasledovali. S Belfovým majiteľom Peťom, sme usúdili, že sú povahovo úplne rovnakí, obrovskí dobráci, vyrovnané povahy. Škoda, že ich zdravotné problémy im neumožňujú odovzdávať tak úžasné povahy ďalej v chove. O to viac ma teší fakt, že napriek svojmu hendikepu sú  títo súrodenci milovaní svojím okolím a prežívajú krásny a šťastný život vo svojich rodinách.

Hoci sa určite väčšina chovateľov snaží o odchov zdravých šteniatok, niekedy je príroda silnejšia a jednoducho zdravie vrhu, napriek obrovskému úsiliu chovateľa,nie je stopercentné. No možno práve ten ,nie 100%-psík sa pre Vás stane tým nezabudnuteľným partnerom v každodennom živote. Zhodli sme sa spoločne, že obaja týto súrodenci majú v sebe obrovskú charizmu a nekonečnú oddanosť v očiach. Svoje životy si doslova užívajú s detskou šantivosťou, čo bolo vidno aj na ich spoločných hrách.

Strávili sme spolu krásny deň v prírode Tatier a určite si naplánujeme niekedy ešte spoločné stretnutie.

Keďže túto jar-leto plánujeme v našej chovnej stanici náš prvý vrh, veľmi by som si prijala, aby naše budúce odchované šteniatka našli pri svojich budúcich majiteľoch tak šťastný život, ako majú títo dvaja súrodenci. 

Belford a Berrynka, prajeme Vám hlavne pevné zdravie a nech ste tu s nami ešte dlho..

Slovenská verzia   English version

Všetky uvedené fotografie a texty podliehajú autorským právam. Ich ďalšie šírenie, kopírovanie alebo iné použitie je možné len s písomným súhlasom autora, teda našej chovnej stanice!


© 2010 - 2013, creative solution