Náš európsko - anglický výlet bol úspešný

a našim dievčatám sa darilo veľmi pekne

navštíili sme veľa krásnych miest, strávili  pár dní u mojej priateľky Sharon Rogers, úspešne sme sa prezentovali na klubovej výstave Yellow labrador klub

Poppy sa v tvrdej konkurencii a početenej triede umiestnila na krásnom 4.mieste. Jej len 7mesačná dcéra Winnie sa dostala do užšieho výberu spomedzi 19sučiek no ďalej sa už neumiestnila. Jej brat však skončil vo svojej triede na krásnom 2.mieste. Cestou späť sme mali fenky nahlásené na Klubovej špeciálnej výstave v Nemecku pod oranizáciu LCD

Poppy sa umiestnila na 1.miestne, ďalej získala titul najlepšia fena, najlepší pracovný pes a nakoniec titul BOB - najlepšia v plemene. Od anglického chovateľa pána Garyho Johnsona dostala krásny posudok. Počas týždňa sme navštívili spolu nádherné mestá, krásny trh vo Venlo, navštívili sme priateľov, s ktorými sme sa dávno nevideli, počasie nám vyšlo úplne luxusne. Ja len môžem skonštatovať, že vďaka mojim labradorom som spoznala, zažila neskutočne veľa pozitívnych ale aj prekvapivých situácii, nových priateľov...získala som nové informácie od skúsených starých chovateľov, ktoré sa naďalej budem snažiť v mojom chove zúročiť v prospech nášho nádherného plemena.

Veľká vďaka môjmu manželovi a dcére, bez ktorých by som takúto cestu nemohla absolvovať, obaja sú mojou veľkou oporou a najvačšími fanúšikmi a nezabúdajúc na mojich blízkych priateľov, ktorí tento môj koníček zdieľajú spoločne, či už v dobrých alebo menejšťastnlivých obdobiach. 

 

Slovenská verzia   English version

Všetky uvedené fotografie a texty podliehajú autorským právam. Ich ďalšie šírenie, kopírovanie alebo iné použitie je možné len s písomným súhlasom autora, teda našej chovnej stanice!


© 2010 - 2013, creative solution