Medzinárodná výstava CACIB Lučenec

Pekný deň sme si užili aj s rodinkou fenky Fleur Noir Lab´s Valley, ktorú som mala možnosť vidieť po 10 mesiacoch, kedy od nás odchádzala ako malé 8kg šteniatko.. Fleur je veľmi milá pohodová fenka, presne ako jej majiteľka a pre mňa to bol tak príjemný zážitok ju vidieť opäť a ešte k tomu aj vystaviť. 

Fleur sa umiestnila na vôbec svojej prvej výstave v triede junior na peknom 3.mieste . Abosolútne bravúrne zvládla celú tú atmosféru , mnoho psíkov, dlhé čakanie...bez akýchkoľvek problémov. A pre mňa je to obrovské potešenie vidieť moje odchovy šťastné, spokojné spolu so svojimi majiteľmi. Ešte raz veľká vďaka pani Lucka, že ste prišli prezentovať Flear . Muffin sa umiestnil v triede strednej na druhom mieste za maďarským psíkom  a získal res. CAC. V nedeľu sme žiaľ už kvôli mojim pracovným povinnostiam nemohli vystavovať. :-)

 

Slovenská verzia   English version

Všetky uvedené fotografie a texty podliehajú autorským právam. Ich ďalšie šírenie, kopírovanie alebo iné použitie je možné len s písomným súhlasom autora, teda našej chovnej stanice!


© 2010 - 2013, creative solution